Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Hot Buy {Stardoll.it's.my.life's and stardoll's}

Γεια σας! Λοιπόν το σημερινό Hot Buy του stardoll είναι ένα "ζωάκι" θα έλεγα.. Είναι από το μαγαζί Other World και κοστίζει 14stardollars.. Πάμε αν το δούμε.:]

  Η επιλογή της ημέρας

Το Hot Buy του Stardoll.it's.my.life είναι ένα παντελόνι από το κατάστημα Bonjour Bizou και κοστίζει 7stardollars.. Ας το δούμε.:
 




Λοιπόν.; Σας άρεσαν οι σημερινές επιλογές..; 

Φιλιά.. mrsagathy




 
                                                                                       

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Newspaper nail art

Γεια σας..! Βρήκα ένα τέλειο βίντεο στο youtube και θα ήθελα να το μοιραστούμε..:


Τι λέτε λοιπόν.; Λέω να το κάνω κι εγώ.
Φιλιά.. mrsagathy
 

Μακιγιάζ της ημέρας

Γεια σας..! Θυμάστε παλιά που κάναμε καθημερινά κι ένα μακιγιάζ.; Δυστυχώς για κάποιο διάστημα σταματήσαμε να δημιουργούμε, αλλά τώρα έχουμε πάρει λίγη φόρα και ξανανεβάζουμε το blog.. Λοιπόν, το μακιγιάζ δεν θα το κάνουμε καθημερινά αλλά κάθε 3η ημέρα... Τι λέτε.; Πάμε να δούμε το πρώτο μακιγιάζ.; Πάμε λοιπόν.:








 Σας αρέσει.; Εγώ το βρίσκω.. ΥΠΕΡΟΧΟ.!
Πολλά φιλιά... mrsagathy


 

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Hot Buy [Stardoll's and Stardoll.it's.my.life's]

Αλλαγές στο stardoll!

Γεια σας! Σήμερα μπήκα στον λογαριασμό του αδερφού μου και είδα κάτι αρκετά παράξενο... Το stardoll άλλαξε! Κοιτάξτε: 



Αλλά αυτό δεν έχει γίνει στον δικό μου λογαριασμό.. Παράξενο! Πρέπει να είναι μόνο για τις καινούριες κούκλες στο stardoll, αν και η κούκλα του αδερφού μου είναι λίγο παλιά!


Αυτά μέχρι στιγμής.. Φιλάκια, mrsagathy


Ζητάω κι εγώ συγγνώμη!

Γεια σας φίλοι μου,είμαι η Κατερίνα/Κάτια αν με θυμάστε..ήθελα να σας πω ένα συγγνώμη..αν και ασχολούμαι με τον υπολογιστή μου , δεν γράφω άρθρα..επέστρεψα όμως και σας αγαπώ το ίδιο όπως πριν ♥

Κάτια
:-)

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Χίλια συγγνώμη

Γεια σας κορίτσια. Είμαι η Εύα. Είχα κάνει μία ανάρτηση για τα νέα του stardoll και μάλλον ήταν και η τελευταία μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω άρθρα για άλλα blogs εκτός από το δικό μου. Γι' αυτό αποφάσησα να αποχωρήσω. Χάρηκα που συνεργάστηκα με την alikatsa και της ζητώ πολλά συγγνώμη που δεν κατάφερα να ανταπεξέλχθω στις υποχρεώσεις που μου ανέθεσε. Καλή επιτυχία και στις επόμενες writers.

Καλή επιτυχία
~Εύα~ ~eyaggelia01~

Hot Buy [stardoll's and Stardoll.it's.my.life's]

Το σημερινό Hot Buy του stardoll είναι μια κούκλα από  το μαγαζί Super Supreme και κοστίζει 75stardollars... Για να αγοράσετε την κούκλα σείρετε το ποντίκι σας πάνω της, πατήστε την καρδούλα, πηγαίνετε στην λίστα ευχών και σείρετε την κούκλα στο καλάθι των αγορών σας... Ας δούμε την κούκλα:

  

Η επιλογή της ημέρας

Και τώρα πάμε στο Hot Buy του Stardoll.it's.my.life... Το Hot Buy του blog μας είναι ένα ζευγάρι γυαλιά από το μαγαζί Killah και κοστίζουν 7stardollars.. Πάμε να τα δούμε: 

  
Φιλάκια..mrsagathy





 

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Hot Stradoll News

Γεια σας γλυκές αναγνώστριες του blog Stardoll.its.my.life. Είμαι σήμερα εδώ με τα πιο φρέσκα νέα από το αγαπημένο μας Stardoll! Πάμε να τα δούμε...


Επιλογή της Ημέρας
  Η σημερινή επιλογή της ημέρας είναι μαύρο jacket από την νέα collection του καταστήματος Nelly. Κοστίζει 26 stardollars και νομίζω ότι τεριάζει με πολλά top τα οποία σίγουρα θα έχετε στην ντουλάπα σας.
Η επιλογή της ημέρας
The Vote Winner
Η νικήτρια του The Vote είναι η melekyagmurmor από την Τορκία. Είναι μόλις στο επίπεδο 20 κι όμως κατάφερε να βγει πρώτη! Δείτε την φωτογραφία που έστειλε στον διαγωνισμό. Πώς σας φένεται; Άξιζε να νικήσει;

NCG/CG
Η νέα NCG είναι η heartmileylove3 και η CG είναι η noon666 από την Σαουδική Αραβία.
 Lupita Nyong'o
To Stardoll εδώ και μερικές μέρες έβγαλε μία νέα κούκλα με το όνομα Lupita Nyong'o. Όμως δυστυχώς είναι μόνο για Superstars. Δείτε την..
Τώρα δείτε πώς είναι κα στην πραγματικότητα. ..
Νομίζω ότι είναι πανέμορφη παρά τα λιγοστά μαλλιά που έχει στο κεφάλι της. Εσείς τι πιστεύετε;
Αυτά από μένα...
Φιλάκια 
eyaggelia01