Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

~Ξανθά μαλλιά με φυσικό τρόπο~

 Καλό μήνα!!!!!

Αυτές τις καταπληκτικές και χρήσιμες συμβουλές, τις έγραψε η sofoulikoulini στο starblog...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πολλά κορίτσια θέλουν να ξανοίξουν τα μαλλιά τους χωρίς να χρησιμoποιήσουν βαφές και χημικά. Λοιπόν, εδώ υπάρχει λύση και δεν είναι καθόλου δύσκολο να το κάνετε! Βέβαια, να υπενθυμίσω ότι αυτές οι συμβουλές θα φέρουν αποτελέσματα εφόσον τα μαλλιά σας είναι ανοιχτό καστανό ή κάποια απόχρωση ξανθού.
ΧΑΜΟΜΗΛΙ Το διάσημο σε όλους για τις ιδιότητες του χαμομηλιού, είναι ένας από τους πιο φυσικούς τρόπους να ξανθύνεις τα μαλλιά σου. Το φτιάχνεται έτσι όπως ακριβώς θα το φτιάχνατε για να το πιείτε. Το αφήνετε να κρυώσει και με αυτό βρέχετε τα μαλλιά σας σε όλο τους το μήκος. Το αφήνετε αρκετές ώρες ώστε να δράσει και μετά λούζεστε κανονικά.
ΛΕΜΟΝΙ Για να ξανοίξετε τα μαλλιά σας με λεμόνι, στίβετε μερικά λεμόνια και τα αραιώνετε με νερό. Έπειτα τομοθετείτε το χυμό στις ρίζες των μαλλιών σας. Τώρα θα χρειαστεί θερμότητα! Μπορείτε να κάτσετε στον ήλιο ή για 10 περίπου λεπτά να φυσήξετε τις ρίζες των μαλλιών σας με το σεσουάρ.
ΜΕΛΙ Αναμείξτε το μέλι με λίγο λάδι και αφήστε το για 15 λεπτά έτσι ώστε να ελευθερωθούν οι θρεπτικές ουσίες. Αφού το τοποθετήσετε στα μαλλιά σας, περιμένετε περίπου 40-45 λεπτά.
Οι 3 αυτές επιλογές για να ξανοίξετε τα μαλλιά σας φυσικά λειτουργούν αποδεδειγμένα! Όμως το αποτέλεσμα θα φανεί σταδιακά.
Σοφία.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πολύ χρήσιμο εε?
Φιλούδιαα!!!
goldmissflower


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου