Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

♥Ραμαζάνι♥

Όπως κάθε χρόνο, και φέτος έχουμε κοντά μας το Ραμαζάνι! Παρακάτω υπάρχουν μερικές πληροφορίες, διότι πολλοί δεν ξέρετε για τι πρόκειται.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ:

Το Ραμαζάνι είναι Θρησκευτική -μουσουλμανική- γιορτή νηστείας. Αποτελεί ονομασία του ένατου μήνα του μουσουλμανικού έτους όπου σύμφωνα με τη παράδοση δόθηκε το Κοράνι στους ανθρώπους προκειμένου ν΄ αποτελέσουν οι κανόνες του, οδηγός της ζωής τους. Έτσι το Ραμαζάνι χαρακτηρίζεται ως ένας από τους «πέντε στύλους» του Ισλάμ με χαρακτήρα υπακοής, εξιλασμού και προσευχής προς το Θεό.
Σε όλο το χρονικό διάστημα αυτό, διάρκειας ενός μηνός, οι μουσουλμάνοι απέχουν υποχρεωτικά, από ανατολής μέχρι δύσεως του Ηλίου, από κάθε είδους τροφή ακόμη και νερό, πολύ δε περισσότερο από κάπνισμα, ποτό, αρώματα και σεξουαλικές επαφές, όχι όμως στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι την ανατολή του Ηλίου. Το Ραμαζάνι τελειώνει με τριήμερη γιορτή που αραβικά ονομάζεται κχιντ-αλ-φιτρ (= εορτή τέλους νηστείας) ή κχιντ-αλ-σαρκχίρ (= Μικρή εορτή).
Το Ραμαζάνι, ως μηνιαία εορτή νηστείας, αντιπαραβάλλεται με τη χριστιανική εορτή της Σαρακοστής, με σχεδόν ταυτόσημο χαρακτήρα, όχι όμως με ερμηνεία περί της «παράδοσης Ευαγγελίου». Σύμφωνα με το κυλιόμενο χαρακτήρα που παρουσιάζει το αραβικό ημερολόγιο κάθε χρόνο το Ραμαζάνι εορτάζεται κατά 11 ημέρες νωρίτερα του προηγουμένου έτους. Για το 2010 το Ραμαζάνι ξεκίνησε με την ανατολή του Ηλίου στις 11 Αυγούστου, και για το 2011 ξεκίνησε την 1 Αυγούστου.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το Ραμαζάνι, όπως διαβάσατε και παραπάνω, είναι ίσως η σημαντικότερη Θρησκευτική εορτή των μουσουλμάνων. Tο stardoll δεν θα μπορούσε ποτέ να παραλείψει ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Έτσι, κάθε χρόνο δημιουργεί ένα παιχνιδάκι με ωραία δώρα, που σχετίζεται φυσικά με το Ραμαζάνι...





Στο φετινό παιχνίδι, πρέπει να βρούμε κλειδιά, τα οποία ανοίγουν τα υπέροχα σεντούκια, που περιέχουν τα δώρα...


 Τα κλειδιά βρίσκονται σε διάφορα σημεία του stardoll (όπως και τα Πασχαλινά αυγά).
Το 1ο κλειδί, εμφανίζεται την 1η του Ιούλη, το 2ο στις 9/7, το 3ο στις 16/7 και το τελευταίο, που είναι μόνο για superstars και royalties, μπορούμε να το βρούμε από τις 23/7.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Επειδή μου φαίνεται ότι αυτό το ποστ είναι ατελείωτο, καλύτερα θα πρέπει να συγκρατηθώ και να σας πω που βρίσκεται το πρώτο κλειδάκι!!!

Διαδικασία:

1. Σύνδεση στο stardoll


















2. Πηγαίνετε στα καυτά νέα και πατάτε πάνω στο Summer Heat



3. Θα δείτε ένα κλειδί αριστερά. Πατήστε το!



4. Τα δώρα περιμένουν ανυπόμονα στη σουίτα σας, να τα ανοίξετε!
..................................................................................................................................................


Αυτά για τώρα, τα λέμε σε επόμενο ποστ!
Γλυκά Φιλάκια ♥
Πέννυ (goldmissflower)

5 σχόλια:

  1. Δεν μου βγαζει τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενταξει το βρηκα το κλειδη εχει αλλα κλειδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NAI, ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΩΡΑ ΠΟΣΤ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μπορω να βρω το κλειδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη σου μερα. δυστηχως δεν προλαβα το πρωτο κελειδι μονο το δευτερο υπαρχει καπου αλλου για να το βρω ? εχω στενοχωρηθει π δεν το βρηκα :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή