Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ραμαζάνι + Το πρώτο κομμάτι

Γεια σας
Το stardoll όπως είδατε έβγαλε νέα καμπάνια σχετικά με το Ραμαζάνι.
Το Ραμαζάνι είναι μία Μουσουλμανική γιορτή, κατά την οποία οι Μουσουλμάνοι τρώνε μόνο πριν την ανατολή και μετά την δύση του ήλιου.

Να το μήνυμα που μας έστειλε το stardoll για να μας ενημερώσει για τη νέα καμπάνια:



Για να δούμε και που πηγαίνουμε όταν πατάμε πάνω στο μήνυμα:


Όταν μπεις σε αυτή τη σελίδα θα δεις ένα ροζ γόνδολα, θα πατήσεις πάνω του και θα εμφανιστεί αυτό το μήνυμα:

Εσύ τώρα θα αναρωτιέσαι που θα το βρεις έτσι; Σε κάθε λογαριασμό είναι στο ίδιο σημείο, στα μηνύματα. Για δες;

Εκείνο το μπλε μισό τσαντάκι είναι το πρώτο κομμάτι. Πρέπει να πατήσεις πάνω του.
Δεν το βλέπεις στην σελίδα σου; Εάν δεν το βλέπεις στην σελίδα σου πρέπει να κάνεις σμίκρυνση στην σελίδα σου. Πως θα το κάνεις;

Εάν χρησιμοποιείς Google Chrome: Δίπλα από την μπάρα, πάνω πάνω, που γράφει την διεύθυνση της σελίδας της οποίας βρίσκεσαι, υπάρχει αυτή η επιλογή:

(σε εσάς ίσως είναι άλλο χρώμα)
Όταν πατήσεις σε αυτό το κουμπί θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου θα έχει πολλές επιλογές. Εσύ πρέπει να βρεις εκεί που λέει: Μεγέθυνση. Θα πατάς το - (μείον), μέχρι να φτάσει 65.
Τότε θα το δεις.

Εάν χρησιμοποιείς Mozila Firefox: Πάνω από την μπάρα, πάνω πάνω, που γράφει την διεύθυνση της σελίδας της σελίδας της οποίας βρίσκεσαι, υπάρχει η επιλογή: Προβολή. Όταν το πατήσεις θα εμφανιστεί ένα μικρό παράθυρο. Εκεί θα πατήσεις Μεγέθυνση. Δίπλα θα σου βγάλει ένα άλλο μικρότερο παράθυρο στο οποίο θα πατήσεις 5 φορές το κουμπί σμίκρυνση. Τότε θα το δεις.

Δεν θα γράψω για το internet explorer γιατί πλέον δεν τον χρησιμοποιούν πολλά άτομα. Εάν κάποιος το χρησιμοποιεί να μου στείλει μήνυμα για να του πω τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να το κάνει.

Κάθε μέρα θα γίνεται ροζ η επόμενη πάντα γόνδολα. Κάθε φορά θα έχει διαφορετικά δώρα, είτε stardollars είτε αντικείμενα. Αύριο θα μπορείτε να ανοίξετε νέα.
Μέχρι τότε... Stay Tuned ♥

Αυτά για τώρα, τα λέμε,
alisfanny


2 σχόλια: