Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

stardoll make up tips ♥

Γεια σας ! Μια κόπια πριν λίγες ημέρες μου ζήτησε να την βοηθήσω με το make up της
έτσι είχα μια ιδέα ! Να φτιάξω μερικές εικόνες για να βοηθήσω την κάθε μια από εσάς με το make  up  της ,ας ξεκινήσουμε !
TIP 1:
'Ένα λάθος που πολλά κορίτσια κάνουν είναι να βάζουν την σκιά πόλη πάνω και δεν έχει πολλές στρώσεις .Βάζετε την σκιά κοντά στα μάτια και κάντε πολλές στρώσεις θα βγει πολύ ωραία.




ΤΙP 2 :
Κάτι που πραγματικά φαίνεται άσχημο είναι αυτό ! Ποτέ μα ποτέ μην βάζετε τόσο έντονο ρουζ και μην φοράτε τόσο έντονο χρώμα, δοκιμάστε ένα ανοιχτό καφέ και φορέστε το από το τέλος τον ματιών μέχρι το στόμα με μόνο μια στρώση. 


TIP 3 : 
Tο κόκκινο κραγιόν είναι ένταξη αν το συνδυάσεις με κάτι απλό στα μάτια αλλά οι περισσότερες κοπέλες το φοράν με πολύ έντονα χρώματα και έτσι γίνετε πολύ άσχημο  , καλύτερα να φορέσετε ένα απαλό ροζ κραγιόν που ταιριάζει με όλα φαίνεται γλυκό και απαλό έτσι όπως πρέπει .
ΤΙP 4:
Για να μην μοιάζεις με μια αστραφτερή επιλογή ποτέ μα ποτέ μην φοράς στα μάτια και στο στόμα LUXE δοκίμασε να φοράς μόνο στο ένα και στο άλλο κάτι άλλο όπως ένα μαύρο χρώμα από τα DOT θα δείχνει καλύτερο !


Αυτά ήταν τα δικά μου τιπς ! ευχαριστώ που τα είδατε αφήστε τα σχόλια σας από κάτι και καλή συνέχεια.  και μην ξεχνάς
♥you are beautiful the way you are ♥
Αυτά για τώρα,
Φιλάκια,alikatsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου