Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Tips μακιγιάζ για μεγάλα μάτια

ΜΑΤΙΑ ΟΡΙΖ
Τα περισσότερα tips μακιγιάζ είναι για να κάνουμε τα μάτια πιο μεγάλα και να τα φέρουμε όσο πιο κοντά γίνεται στο αμυγδαλωτό σχήμα που είναι και το ιδανικότερο. Υπάρχουν όμως και γυναίκες με πολύ μεγάλα μάτια που χρειάζονται πιο ιδιαίτερο μακιγιάζ για να εξισορροπήσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Δείτε τα παρακάτω tips και πειραματιστείτε στον καθρέπτη, το μακιγιάζ αυτό θέλει αρκετή προσοχή καθώς οι σκούρες σκιές ματιών είναι λίγο δύσκολες στην χρήση. Το μυστικό είναι να παίρνετε λίγη ποσότητα και να την δουλεύετε πολύ καλά με το πινέλο. 
1. Πάντα να χρησιμοποιείτε ματ σκούρες σκιές ματιών, το σκούρο χρώμα δίνει βάθος και μικραίνει ενώ η ματ υφή του δεν τραβάει το φως.
2. Απλώστε την σκούρα σκιά ματιών στο κινητό βλέφαρο μέχρι το κόκαλο, δουλεύοντας την πολύ καλά με το πινέλο. Επιλέξτε χρώματα όπως το δαμασκηνί, μπορντώ, καφέ, το σκούρο μπλε, το σκούρο μωβ και άλλα.3. Απλώστε λίγο πιο σκούρα σκιά ματιών στην εξωτερική γωνία των ματιών, δουλεύοντας την πολύ καλά με το πινέλο. Μπορείτε να επιλέξετε μια μαύρη ή σκούρα καφέ ή χρησιμοποιώντας ένα μαύρο μολύβι να μουτζουρώσετε ελαφρώς το σημείο και να του δώσετε ωραίο σχήμα με ένα πινέλο.4. Το περίγραμμα είναι απαραίτητο ειδικά στις εσωτερικές γραμμές των ματιών (αν δεν νιώθετε άνετα να απλώσετε το μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή του άνω βλεφάρου, τότε απλώστε το μόνο στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου).5. Αν τα μάτια σας είναι και εξώφθαλμα κάντε το περίγραμμα λίγο πιο έντονο και με ένα πινέλο blending δουλέψτε το χρώμα ελαφρώς προς τα πάνω (στο κινητό βλέφαρο), έτσι θα δώσετε βάθος. Επίσης, είναι απαραίτητο να κάνετε το περίγραμμα με μαύρο μολύβι και στην γραμμή των βλεφαρίδων του κάτω βλεφάρου και ίσως λίγο πιο κάτω, ανάλογα με το πόσο εξώφθαλμα είναι τα μάτια.6. Για να φωτίσετε τα μάτια μια πινελιά από ροδακινί ή μπεζ ή κοραλλί χρώμα είναι απαραίτητη, ακριβώς εκεί που τελειώνει η σκούρα σκιά ματιών και λίγο πιο πάνω από το κόκαλο.7. Τέλος, απλώστε μια nude κρεμώδη ή ιριδίζουσα σκιά ματιών κάτω από τα φρύδια για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ των ματιών.8. Επειδή τα μεγάλα μάτια συνήθως συνοδεύονται από έντονες βλεφαρίδες, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πολύ έντονη μάσκαρα, μια στρώση είναι αρκετή.
• Να αποφεύγετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, μεγαλώνουν περισσότερο τα μάτια.
• Να αποφεύγετε τα glitter, τις κρεμώδης, τις ιριδίζουσες και ανοιχτόχρωμες σκιές ματιών στο κινητό βλέφαρο.
• Τραβήξτε τα φώτα στα χείλη με λαμπερά lip gloss και στα ζυγωματικά με ρουζ που ιριδίζουν ή σε κρεμώδη μορφή.

Tips:
• Να αποφεύγετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, μεγαλώνουν περισσότερο τα μάτια.
• Να αποφεύγετε τα glitter, τις κρεμώδης, τις ιριδίζουσες και ανοιχτόχρωμες σκιές ματιών στο κινητό βλέφαρο.• Τραβήξτε τα φώτα στα χείλη με λαμπερά lip gloss και στα ζυγωματικά με ρουζ που ιριδίζουν ή σε κρεμώδη μορφή.


Αυτά για τώρα,
Φιλάκια,alikatsa




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου