Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Θάλασσα!

Γειά σας,
Εγώ και η αδερφή μου η Αλίκη αυρίοτην Κυριακή θα πάμε θάλασσα στο χωριό μας!Είναι πολύ ωραία εκεί!Επίσης εγώ και η Αλίκη ψάξαμε στο internet για κάποιες καλοκαιρινές συμβουλές!Και θα τις πούμε και σε εσάς!Λοιπόν αρχίζουμε:
1. Ενυδάτωση
Η κατανάλωση άφθονων υγρών δεν αρκεί. Πολύτιμος «σύμμαχος» είναι το νερό, το καλύτερο φυσικό συστατικό για την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε το άφοβα πρωί και βράδυ για τόνωση, αφού πρώτα καθαρίσετε το πρόσωπο εάν υπάρχει μακιγιάζ. Γεμίστε τις παλάμες σας με χλιαρό νερό και ρίξτε στο πρόσωπό σας άφθονη ποσότητα, 20-30 φορές. Με αυτό τον τρόπο, κάθε ίχνος λιπαρότητας απομακρύνεται.

2. Μασάζ προσώπου
Σε περίπτωση που ανήκετε στην ομάδα των ανθρώπων που απλώνουν μηχανικά κάθε πρωί την κρέμα προσώπου, αλλάξτε συνήθεια. Αφιερώστε μερικά λεπτά παραπάνω, αυξάνοντας τα οφέλη της συγκεκριμένης φροντίδας. Το μασάζ με άσκηση πίεσης με τις άκρες των δαχτύλων σε συγκεκριμένα σημεία-κλειδιά στο πρόσωπο ελαχιστοποιεί τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, ενώ παράλληλα ξεκουράζει το βλέμμα, απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια.

3. Αναζωογόνηση και ενυδάτωση μετά τον ήλιο
Βρείτε χρόνο για μια χαλαρωτική φροντίδα από άκρη σε άκρη, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ακόμη και στις διακοπές. Κάντε απολέπιση στο πρόσωπο και το σώμα. Επιπλέον, φροντίστε να απλώνετε συχνά μετά την ηλιοθεραπεία μια φυσική λοσιόν αναζωογόνησης και ενυδάτωσης, προκειμένου να επιδιορθώστε τις όποιες βλάβες του ήλιου.

4. Επιμείνετε στις δύσκολες περιοχές του σώματός σας
Η ξηρότητα και η αφυδάτωση αυτή την εποχή «καιροφυλακτούν» ή επιδεινώνονται, ιδιαίτερα στα δύσκολα σημεία, όπως είναι οι αγκώνες, τα γόνατα και οι κνήμες. Δώστε προτεραιότητα στη φροντίδα των εν λόγω περιοχών καθημερινά μετά το μπάνιο.

5. Φροντίστε πρόσωπο και σώμα πριν κοιμηθείτε
Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας με ένα φυσικό ενυδατικό και αντιγηραντικό προϊόν, πρωί και βράδυ. Ακόμη κι αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, ένα ψέκασμα με μία λοτιόν πλούσια σε φυσικά συστατικά πριν τον ύπνο σε πρόσωπο και σώμα, θα σας ανταμοίψει γενναιόδωρα με τα αποτελέσματά της το πρωί που θα ξυπνήσετε.

6. Φροντίστε τα χέρια σας
Για μερικά λεπτά, κάθε 3 περίπου μέρες μετά το μπάνιο, περιποιηθείτε τα πετσάκια και τις άκρες των νυχιών σας. Το αλάτι της θάλασσας κάνει τα νύχια ευάλωτα σε σπασίματα. Ενυδατώστε την περιοχή και χαρίστε της απαλότητα, με μια μάσκα χαμομήλι.

7. Περιποιηθείτε τα πόδια σας
Ειδικά το καλοκαίρι με το αλάτι, το χλώριο και τον ήλιο, η περιοχή των ποδιών παρουσιάζει ξηρότητα και συχνά ξεφλούδισμα. Φροντίστε καθημερινά τα πόδια σας με ένα φυσικό προϊόν για προστασία και αποκατάσταση των όποιων βλαβών, ενώ αν οι κακοτράχαλοι δρόμοι του νησιού κούρασαν τα πόδια σας, δώστε τους άμεσα ανακούφιση απομακρύνοντας πόνους και πρηξίματα αποτοξινώνοντάς φυσικά.

Αυτά για σήμερα,
Καληνύχτα,alisfanny και alikatsa





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου