Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Mad Video Music Awards Ντυσίματα ♥

Γεια σας
Χτες, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε διοργανώθηκαν τα 10τα Μουσικά βραβεία Mad, γνωστά ως VMA (Video Music Awards). Επειδή λοιπόν ήταν η 10τη συνεχόμενη χρονιά, ήταν πολύ εντυπωσιακό. 
Για να δούμε τις εμφανίσεις κάποιων επωνύμων...



Η Κρυσταλία
Η εμφάνιση της Κρυσταλίας σχολιάστηκε πολύ. Φάνηκε πολύ too much. Ενώ τα floral είναι πολύ στην μόδα, θα ήταν καλύτερο να είναι σε ένα μόνο σημείο του ντυσίματος, και όχι σε ολόκληρο το κοστούμι.



Η Demy
Το ντύσιμο της Demy ήταν από τα πιο χαρακτηριστηκά. Ήταν κοριτσίστικο, και μπορώ να πω ταίριαζε απόλυτα στην 22χρονη Demy. Το κόσμημα από πολλούς σχολιάστηκε ως πολύ too much, αλλά όλο το υπόλοιπο είναι τόσο απλό, και το κόσμημα του δίνει κάτι...



Η Ελένη Φουρέιρα
Το ντύσιμο της νεαρής τραγουδίστριας σχολιάστηκε πολύ... Το νέο Hairstyle της πιστεύω δεν μας άρεσε και τόσο, όσο για την ουρά ήταν λίγο υπερβολή.



Η Ταμτα
Το ντύσιμο της Τάμτα δεν άφησε πολλά σχόλια. Το φόρεμα ήταν αρκετά ωραίο, και οι σμαραγδί λεπτομέρειες ήταν αρκετά εντυπωσιακές.  



Η Μαριάντα Πιερίδη
Το ντύσιμο της Μαριάντας Πιερίδη ήταν αρκετά καλοκαιρινό και πολύ in fashion. Ωστόσο ακούστηκε πως δεν την κολάκευε αρκετά στην κοιλιακή χώρα...




Η Ήβη Αδάμου
Η Ήβη Αδάμου εμφανίστηκε στα βραβεία με μία άσπρη, απλή αλλά πολύ εντυπωσιακή τουαλέτα. Άρεσε πολύ.




Η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Το ντύσιμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου δεν άφησε πολλά σχόλια. Η φόρμα που φορούσε άρεσε και η ζώνη στην μέση ήταν μία όμορφη λεπτομέρεια. 



Η Έλενα Παπαβασιλείου
Μπορώ να πω πως η εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου ήταν απλή, αλλά πολύ όμορφη. Το total white σπάει ο ροζ φάκελος που κρατάει στα χέρια της.



Η Δούκισσα Νομικού 
Το νέο HairStyle της Δούκισσας Νομικού δεν άφησε ούτε θετικές αλλά ούτε και αρνητικές φυσικά κριτικές. Το ντύσιμο την μεγάλωνε λίγο, γιατί εμείς την έχουμε συνηθίσει με πιο εντυπωσιακά ρούχα, αλλά και πάλι η εμφάνιση της ήταν πολύ ωραία.



Η Άντα Λιβιτσάνου 
Το φόρεμα που φόρεσε η Άντα Λιβιτσάνου δεν άρεσε και πολύ. Ίσως να φταίει το μήκος ή οι λεπτομέρειες που έχει στο πάνω μέρος. 

Εσάς πως σας φάνηκαν οι εμφανίσεις των επωνύμων στο κόκκινο χαλί του Mad Video Music Awards; 
Βέβαια εμείς είμαστε κορίτσια του Stardoll, δεν έχουμε καμία σαφή άποψη σχετικά με την ShowBiz =/ 

Αυτά για τώρα, alikatsa και alisfanny ♥




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου