Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Διαγωνισμός!

Γεια σας ♥
Εγώ η αδερφή μου και η mamy.Demetra σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα διαγωνισμό που θα λέγεται "Miss Stardoll Best Medoll".Σκεφτήκαμε λοιπόν κάθε 2 μήνες να κάνουμε αυτό τον διαγωνισμό όπου θα πρέπει να περάσετε 5 δοκιμασίες που θα τις επιλέξουμε εμείς.Μία θα είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού αυτού!Την οποία θα ψηφίσετε εσείς. Θα μπορέσετε να φέρετε και εσείς φίλους για να σας ψηφίσουν αλλά να μην είναι ανώνυμοι! Όποιος συμμετέχει μπορεί να γράψει στα σχόλια μαζί με την πρώτη δοκιμασία πώς συμμετάσχει σ'αυτό τον διαγωνισμό.Ο νικητής κερδίζει μια συνέντευξη από την mamy.Demetra και ένα δώρο της επιλογής του.

*Μπορούν και οι writers να πάρουν μέρος εκτός από την mamy.Demetra γιατί συνεργάζετε μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Αυτοί που θα συμμετάσχουν μπορούν να βάλουν ανώνημο σχόλιο όμως στο τέλος αυτού του σχόλιου θα έχει και το όνομα του stardoll του!Π.χ:Συμμετέχω!!!!!!!alikatsa

1η δοκιμασία:
Να γράψετε ένα κείμενο στα σχόλια αυτής της ανάρτησης για το τί πυστεύετε για το σχολείο και την μάθηση.
Παράδειγμα:Πυστεύω πώς πρέπει να πιγαίνουμε σχολείο διότι μαθαίνουμε πράγματα και κάνουμε καινούριους φίλους.*Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα εσείς θα κάνετε πιο μεγάλο.Στο τέλος γράφετε και το όνομα του stardoll σας.
*Παιδιά αν θέλετε να πάρετε μέρος και στις άλλες δοκιμασίες θα πρέπει να πάρετε μέρος και σ'αυτή για να ολοκληρώσετε και τις 5.
Τα κείμενα που θα μας αρέσουν θα περάσουν στον επομένο γύρο!

Αρχίστε τις συμμετοχές!!!!!!

Αυτά για τώρα,
Φιλάκια,alikatsa






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου