Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Πώς βγαίνω NCG;

Γειά σας
Θέλετε να βγείτε NCG και προσπαθείτε ασταμάτητα αλλά δεν σας βγαίνει σε τίποτα;Δές λίγα πράγμα για το τι πρέπει να κάνεις για να βγείς:
1.Για να γίνεις NCG πρέπει να έχεις την πιο υψηλότερη βαθμολογημένη  MeDoll της ημέρα στη χώρα σου.
2.Για να κερδίσεις ψήφους Covergirl από άλλα μέλη,ντύσε την MeDoll,διακόσμησε την σουίτα σου και προώθησε τον εαυτό σου με μυνήματα Broadcast,αφήνωντας σχόλια σε guestbooks και αξιολογώντας Albums.
3.Δεν βρίσκεις την χώρα σου;Στέφουμε National Covergirls μόνο τις χώρες που υπήρξαν πιο ένεργες τις τελευταίες 24 ώρες....Αν η χώρα σου δεν είναι στη λίστα ξεσήκωσε τους συμπατριώτες σου και αρχήστε να ψηφήζετε!Ψηφίζωντας για άλλους,η χώρα σου μπορεί να φτάσει το διαγωνισμό National Covergirl.

Αυτά για τώρα,
Τα λέμε,alisfanny

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NCG
    Aποφάσισα να τρέξω για ncg την Πέμπτη 14 Αυγούστου!Όσοι θα με βοηθήσετε (και όχι να μην κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι )πείτε το μου .Όποιος φέρει πιο πολλά άτομα θα του αγοράσω 50 πράγματα (εώς 30 sd το κομμάτι)από την λίστα ευχών του.
    ema510Dance

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια με λενε ELove02 και αποφάσισα την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 να τρέξω για (N)CG αν μπορείτε χαρίστε μου τα 5 αστεράκια σας!Επίσης αν μπορείτε πείτετο στους φίλους σας και γράψτε το στην παρουσίασή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή