Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα από την fly_girl...


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images
Γεια σας . Τι κάνετε; Εγώ πάντως είμαι χάλια αφού αύριο αρχίζουν σχολεία!!! Εσείς τι λέτε να είναι πιο καλή αυτή η σχολική χρονιά από ότι της άλλες; Αγάπες, φιλίες, τσακώματα μέχρι καρδιές ολόκληρες μπορεί να ραγίσουν αυτή την χρονιά! Φέτος εγώ θα πάω Τρίτη Γυμνασίου. Εσείς τι τάξη θα πάτε (αφήστε ένα comment ;) ) Λοιπόν σήμερα η επιλογή της ημέρας είναι μια καταπληκτική όζζα για τα νύχια! Δείτε κάποιες εικονούλες με αυτή καθώς και με τη αξεσουάρ την συνδιαζεται!

(Πατήστε πάνω τους για ζοομ )







Επίσης τo stardoll έστειλε κάποια μυνηματάκια και όλα φυσικά έχουν σχέση με το Miss Stardoll World. Ας ρίξουμε μια ματιά:







Οι νέες όζζες έφτασαν επιτέλους αλλά αυτή την χρονιά είναι πάρα πολύ ωραίες. 














Νέα Jelewelry StarDesing μόνο και μόνο για το miss stardoll world τι λέτε θα την πάρετε;









Και για το τελευταίο μας θέμα National Covergirl & Covergirl. Σήμερα βγήκε Covergirl η SkyVenus με μόλις 22 level και member βγήκε! Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια της σε αυτό. Πιστεύω όμως την βοήθησε και ότι βγήκε πρώτη στην πασαρέλα και ότι είναι μέλος από το 2010. Να μία  φότο της:
( Δεν έχει άλλες φότο)
Covergirl σήμερα βγήκε ο αγαπημένος μας BillakocFun σε level 75 με βραβείο Covergirl και είναι ημιφιναλίστ στο msw'2012. Πιστεύω ότι το αξίζει. Ας δούμε μερικές φότο:



      

         

( Από της πιο καινούργιες στης πιο παλιές )

Αυτά ήταν για σήμερα. Αυτά για σήμερα. Τα λέμε!!!





1 σχόλιο: